1. Persoanele care au adus dosarele la scoala pentru reprogramare la traseu si le-au fost notate numerele de telefon, vor fi sunate fiecare in parte doar DUPA CE VOM PRIMI DE LA EXAMINARI ACELE DOSARE CU PROGRAMAREA FACUTA, dar fiind faptul ca fluxul de cursanti este destul de mare poate dura ceva mai mult decat s-a estimat pana va vom suna. Rugam sa aveti rabdare pentru ca nu este ca si cum stim cand vor fi facute acele programari si nu vrem sa le comunicam!

2. Programarea la proba teoretica (sala) este momentan blocata si se doreste ca dupa data de 15 iunie sa se dea drumul ,dar totul tine de cum vor decurge lucrurile la traseu si cum vor reusi cei de la examinari sa gestioneze situatia (din nou, este un flux destul de mare de cursanti pe tot judetul). In momentul cand se redeschid programarile la sala vom posta pe site-ul nostru. Intre timp puteti urmari si dumneavoastra pe drpciv.ro la sectiunea programari online daca exista vreo modificare !

3. Rugam cei care nu au reusit sa ajunga cu dosarele la scoala pana in data de 21.05.2020 sa nu se panicheze, in continuare se primesc dosare care vor fi programati la traseu in urmatoarea perioada , dar va rugam sa le aduceti cat se poate de repede si sa verificati ca avizul medical, psihologic si cazierul sa acopere ca valabilitate TOATA LUNA IUNIE. Asteptam sa aduceti dosarele la scoala de unde vom nota numarul de telefon a fiecarui cursant si le vom trimite la examinari pt a fi programate.